Foto, Livet, Studier

En till kurs avklarat!

Äntligen! Kursen ”Svensk och engelsk medicinsk terminologi” är nu avklarad med betyget godkänd! :-) Jag är glad som tusan. Nu kan jag koncentrera mig på nästa kurs som handlar om geografi och hälsa. Spännande! 

  

Och idag bar jag på massa tunga möbler för vi ommöblerar hemma. Arbetsrummet flyttades ner, sovrummet flyttades upp, och sen for vi till Ikea för att köpa ny säng för vår gamla fick mögel pga dålig ventilation i lägenheten :( Det var inte precis vad vi ville lägga pengarna på nu innan Jul men ja… Shit happens. 

Nu ska vi skruva ihop sängen och sen nanna kudde. Sov gott bloggissar!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Share

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.