Foto, Livet

Sött i höstens trädgårdsland. 

  

Smultron och jordgubbar i mitten av september kallar jag för lyx. Mammas trädgård levererar riktigt bra :-) Nästa år ska jag ta skott av jordgubbarna och plantera hemma hos oss. Det är någon sort från öst som pappas arbetskollega tog med sig till mamma. Den ska visst ge frukt ända fram till oktober! Härligt :-D 

Förutom att småäta bären har jag ägnat mig åt god mat, vila och gäster. Vi hade besök av Micaels kompis med familj och sen käkade vi lunch hos mina föräldrar. Strax är det dags för fika och sen ska vi hem och fixa lite i arbetsrummet. Vi ligger efter i planeringen kring hemmet men shit happens and we need to get over it.  

P.S. Ni som gillar smink bör inte missa mitt sminkgiveaway på IG. Tanken är att fixa små goodiebags varje fredag så länge jag har smink jag inte använder och lotta ut dem på Instagram. 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Share

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.