Foto, Livet

Lauras sminkgiveaway!

Igår kom jag på idéen att starta Lauras sminkgiveaway på Instagram så jag ställde frågan där om det finns intresse för det. Det var några stycken som nappade så idag plockade jag ihop 5 saker från mina Glossybox och körde igång. Tanken är att göra sig av med all smink jag ändå aldrig kommer använda och samtidigt promota sig själv lite på sociala medier. Jag vill ju trots allt ha fler följare på IG och många fler läsare på bloggen :)

  

På fotot ovan syns det som finns att ”vinna” i första utlottningen. Jag lovar att det blir fler utlottningar då det ligger lite smink i mina lådor. Ni finner inlägget/fotot om ni söker på @popinopka .

Hoppas ni vill delta i giveaway’en så lycka till!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Share

1 reaktion på ”Lauras sminkgiveaway!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.