Foto, Livet, Shopping

Glädjedagboken #16

Shopping-glädje!! ;-)

  
Det här shoppade jag idag :) eller rättare sagt jag valde jeansen och maken tröjan och halsduken. Så nu är jag redo för hösten. 

  
Klänningen ovan är den jag införskaffade för typ 5 veckor sedan. Visst är den snygg? :-D My style, my rules! 

Så idag är jag så ytlig att jag gläder mig åt shoppingen. För jag är bara människa med massa fel och brister och ibland gläds jag åt det materiella. Jag försöker bli mer nöjd och inte så materialistisk men det är svårt och väger dit är brokig och krokig… en dag kommer jag dock dit :) Att bli en bättre människa och den bästa versionen av mig skälv är målet i livet. 

Med de orden önskar jag er en god natt!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Share

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.