Foto, Livet, Mirakel

Om det vackraste jag vet!

Det har varit tyst på bloggen ett par dagar och jag har bra förklaring till detta. Vårt mirakel, den lilla människan vi väntat på och längtat efter har äntligen kommit :-) I söndags, den 16 augusti, föddes hon. En prinsessa med längd på 48 cm och vikt på 3066 gram. Ett underverk som är så vacker att det gör nästan ont att titta på henne. Vår älskade Vanessa <3

dreamsaboutlife_vanessamedpappa

Här ser ni henne när hon susar sött bredvid en stolt pappa. På fotot syns också Totte som är överbeskyddande och helst av allt skulle ligga så nära henne som möjligt (men som inte får göra det oövervakat då han väger 3 gånger så mycket som hon och risken finns att han skulle lägga sig lite för nära).

Katterna tar bebisen med ro, tittar mest på avstånd och vågar inte närma sig. Vi tar det också med ro… och kan inte slutta titta på vårt mirakel.

Jag återkommer med förlossningsberättelsen en annan dag, det enda jag skriver nu är att det blev annorlunda än jag tänkt mig men ändå bra! Ha nu en fantastisk onsdag så läses vi bloggissar :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Share

2 reaktioner på ”Om det vackraste jag vet!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.