Foto, Livet, Mirakel, Studier

Lite skrik, lite gnäll…

… är visst en vardag för många föräldrar. Vi har varit skonade under våra två veckor som föräldrar men inatt och nu på förmiddagen har vi haft ett litet helvete. Vanessa har varit otröstlig och bara velat gråta och det enda som funkar är mitt bröst. Problemet är att efter en stund skriker hon igen :( Man känner sig verkligen otillräcklig när hon skriker och vi inte vet vad som är fel. Jag tror på magkramp och det är jobbigt, för jag vet inte hur vi kan hjälpa henne. Vi har provat allt vi googlat oss fram till :(

  
Här myser hon med sin pappa. Det gillar hon! Då skriker hon inte :) Men det funkar inte att gosa och mysa konstant …

Från det ena till det andra så tänker jag fixa lite med bloggen ikväll eller imorgon. Kanske ändra headern och absolut ändra delen om mig för saker har ju hänt på sista tiden :) Nu ska jag dock fortsätta läsa på plattformen om kursen som börjar idag, wish me luck! för det handlar om svensk och engelsk (!) terminologi. 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Share

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.