Foto, Livet, Mirakel

Lite och mycket i en härlig blandning. 

Det händer både lite och mycket hos oss just nu, beroende på hur man ser på saken. Bebisen är inne i magen fortfarande, igår var vi på TUL och hon växer som hon ska även om hon är 18% mindre än genomsnittet. Jag klagar inte på det för en större mage hade nog blivit katastrof med tanke på min bukplastik som gjordes för 4 år sedan. Det gör ont, det svider och det är verkligen en långdragen tortyr just nu… men snart bör bebisen titta ut! Annars så har jag drabbats av en djävulsk ischias och jag gråter stundvis av smärtan :( därför är det ännu jobbigare nu att bara vänta och vänta… 

Från en annan sida så händer det grejer i hemmet, vardagsrummet är nästan klart. Köket ÄR klart och resten av hemmet kommer bli det denna vecka :) Yay! 

  
I söndags firade vi 10 år tillsammans. Tänk vad tiden går fort! Vi hat levt tillsammans mer än en tredjedel av mitt liv :) Och det har varit de bästa 10 åren i våra liv, blandade med skratt och tårar men framförallt kärlek. 

Nu ska jag avnjuta middag med min älskade man, det blir pizzalimpa, och sen blir det sängen… tidigt ikväll för jag känner mig helt slut efter dagens eskapader. Imorgon hämtar vi barnvagnen så ni lär bli fotobombade ;-) 

Ha det så mysigt bloggissar så läses vi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Share

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.