Foto, Mirakel

Glädjedagboken #3

  

Det här är jag superduperglad för idag. Min man som är min klippa! Inatt när Vanessa tyckte att skrik var det roligaste som kunde hända lät han mig sova igenom natten… Han tog med sig vår dotter ut i vardagsrummet och tog hand om henne hela natten! Såhär såg de ut strax innan klockan 10 imorse. Det var då jag vaknade och möttes av denna vackra stund :) 

En spädbarnsförälder förstår min glädje över att få sova hela natten, ni andra kan nog också sätta in er i situationen ;-) Vi hoppas på att denna natt blir bättre och att vi alla tre kan sova lugnt i sovrummet. 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Share

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.