Foto, Livet, Tankar, Tips

Snart är det Jul igen!

Tänk bloggissar vad tiden går fort, vi har mindre än 6 månader kvar till Jul. I år blir det ännu härligare än alla år innan då vi kommer fira den härliga tiden med vårt lilla barn. Som ni säkert minns från tidigare år så brukar jag gå bananas redan i november med allt vad julpynt heter och i år har jag redan börjat planera inför det. Julgran, massa pynt, fina ljus och framförallt kärlek i luften och mys i själen! Förra året var jag på julbord med jobbet och det var trevligt och riktigt gott, men i år vet jag inte hur det blir. Jag kommer antagligen ha julbord med jobbet men skulle också vilja ta med maken på ett julbord, bara han och jag.

IMG_1320.JPG

Eftersom vi kommer bo bara 8 km från mina föräldrar blir det inga problem med barnvakt under några timmar :-) Egentligen vill jag ta med kärleken till Stockholm och julbord på Ballbreaker då jag hört mycket gott om dem, men det kan bli svårt då december blir en hektisk månad med både firandet av vår 9e bröllopsdag och dop av bebisen samt såklart själva Julen. Om ni inte hört talas om Ballbreaker kan jag informera er om att de förutom vanligt julbord erbjuder också julbord med aktiviteter och det är det jag är i så fall sugen på. Eftersom både Micael och jag älskar racingspel på Xbox360 tror jag att julbord med racing på deras racingsimulatorer skulle vara en fullträff för oss! Men, men vi får se hur det går… vi kanske kan slå ihop bröllopsdagsfirandet med julbordet?

Hur som är det lite tid kvar innan vi behöver bestämma oss så nu ska jag återgå till att packa de sista kartongerna inför flytten på lördag och er önskar jag en underbar dag. Kram

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Share

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.