Foto, Fyrfota vänner, Livet, Tankar

Om sockret och planeringen. 

  

Såhär startade jag min dag, eller iaf nästan så för riktig start var det en halvtimme innan fotot togs när jag var ute med Totte på morgonpromenaden ;-) Sen hamnade jag igen i sängen och planerade kommande 10 dagar. Imorgon blir det en jobbig dag då jag ska ringa veterinären och boka tid för avlivning av Snoris :-( Hon mår bara sämre och sämre och vi sa från början att ingen av våra djur ska behöva lida… Hur mycket vi än älskar henne får vi inte vara egoistiska och tvinga på henne än den ena behandlingen efter den andra bara för att få ha henne kvar en tid till. 

Idag däremot var det en bra dag och det ska jag försöka leva på när jobbiga dagar kommer. På eftermiddagen var vi på Auroramottagningen och träffade BM Marie som ska skriva min förlossningsplan :) En bättre kontakt kunde jag inte önska mig! Hon lyssnade på mina förväntningar och önskningar samt rädslor och utifrån det ska hon skriva planen som förlossningen ska följa. Det känns bra och efter mitt samtal med förlossningen idag känns det tryggt att föda där. 

Idag är också första dagen på #100DAGARUTANSOCKER utmaningen som skapades av Sojka. Jag måste erkänna att det var svårt att gå i affären idag och inte köpa något sött till fikat! Men det ska gå vägen! Imorgon ska jag rensa det sista av sötsakerna i skafferiet så att alla möjliga frestelser blir utplånade ;-)

Nu är det dags för mig att inta sängläge och er önskar jag en lugn natt med god sömn. Kram

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Share

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.