Foto, Livet

Äntligen är vi tillsammans.

Igår flyttade äntligen maken ner till Småland! Glädjen när jag såg honom efter en veckas Skypeande och mobilsamtal är obeskrivlig. Även om veckan har gått ganska fort och både jag och Totte har det bra hemma hos päronen är det magiskt att kunna somna bredvid sin kärlek. Nu är det bara denna vecka kvar innan vi flyttar helt in i nya lyan. Katterna bor redan där på heltid sedan igår och vi var där idag och hela veckan kommer Micael åka dit för att måla om lite och dra massa kablar. Sen på fredag flyttar vi in permanent :) 

  
Nu bor vi som sagt hos mina föräldrar och livet på landet är underbart på ett sätt, men det är inte hemma… så jag längtar ihjäl mig till vår lya och tiden vi kan bo in oss och inreda =) På foton ovan ser ni att vi har det riktigt nice, stor gräsmatta, trädgård med bär och så pool på det. Mysigt och lyxigt men det kommer vi ha på 8 km avstånd från vårt hem nu, så jag räknar ner till definitiva flytten. 

Ikväll skulle jag göra ett inlägg i serien ”inrednings drömmar” men då uppkopplingen är lite seg får jag spara det till en annan dag. Nu önskar jag er en fin söndagskväll och själv går jag och lägger mig… imorgon ringer väckarklockan 05:30 och ny jobbvecka tar sin början. Kram

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Share

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.