Livet, Tankar

Om att våga ta för sig!

Det finns människor bland oss som hellre klagar på allt och alla än tar tag i sina liv och gör något för att det ska bli bättre. Sen finns vi som faktiskt vill lyckas med det vi sysslar med och gör allt för att drömmen ska bli verklighet. Då kommer de där klagande människorna och missunnar oss andra lycka och framgång just för att de själva inte orkar göra någonting åt sina problem… därför var det extra roligt idag att läsa Jennifers inlägg om att lyfta fram varandra :-) Klart att vi bloggare ska lyfta fram de bloggare vi gillar! På detta sätt växer vi som människor och i slutet av dagen kan vi iaf säga att vi har gjort en god gärning – hjälpt en annan människa att nå fram till större skala läsare.

  
Hjälp mig att nå fler genom att dela detta inlägg ( eller inlägget om Bloggkärlek ) så blir jag dig, ja just DIG, evig tacksam <3 

Kom också ihåg att what goes around comes around så tänk på er karma och var glada för andras lycka och framgång. Kram

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Share

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.