Hälsa, Livet

Om att packa berg av grejer som inte minskar.

Så känns det just nu. Vi packar och packar men lik förbannat minskar inte berget av grejer! Det känns nästan tvärtom, hur det nu är möjligt… Idag har jag packat en kartong med köksgrejer och det får räcka för stunden, jag orkar inte så mycket mer. I fredags träffade jag en läkare som sjukskrev mig i en månad och sa att jag ska sluta stressa och ta det lugnt. För min och för bebisens skull. Ni som har följt mig från början kommer kanske ihåg att jag har lidit av panikångest och depression, för er nya följare gör jag historien kort: för flera år sedan hade jag depression och fick ångestattacker titt som tätt, dessutom fick jag oåterkalliga minnesproblem som yttrar sig genom att jag ”försvinner” under samtalen och inte minns det som sades för 10 minuter sedan. Kort och koncist har mitt korttidsminne tagit ordentligt med stryk. 

För tre veckor sedan började jag känna igen symptomen, jag växlade ner och hoppades på förbättring. Tyvärr blev det inte så utan det blev värre, antagligen både på grund av situationen på jobbet och den förbaskade ischiasen som knäcker mig. Lägg till studier, flytten och att någon av våra katter har börjat kissa inne i badrummet samt såklart oron för graviditeten så är det inte så konstigt att jag har fått panikattacker igen. Jag är ändå jätteglad över att jag har klarat mig utan medicin i över 3 års tid! Nu fick jag en medicin utskriven som jag kan ta vid behov, som inte har visat några biverkningar på gravida och deras bebisar, men det viktigaste just nu är att jag tar det lugnt

Så jag är hemma, planerar inte så mycket mer än att packa en kartong om dagen och njuter av tillvaron. Dessutom tog jag i fredags beslutet att säga upp mig från jobbet. Det känns bra eftersom min hälsa är viktigast! Sen har det hänt lite grejer som gör mig superglad och positiv men det tänker jag inte avslöja förrän om ungefär en månad ;-) Nu ska jag lägga mig en stund och bara titta på alla de grejer som ska packas… vem vet, jag kanske lyckas förflytta dem med tankekraften haha.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Share

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.