Foto, Livet, Shopping

Missoni feber!

Japp. Så är det. Jag lider av Missoni feber… fast jag behöver inte äkta Missoni, jag nöjer mig med kopior med liknande mönster ;-) För jag är inte rik (ännu) och för att jag egentligen inte bryr mig om märken.

Idag efter jobbet fick jag för mig att gå lite genom vackra Göteborg, röra på fläsket och framförallt ryggen så den förbaskade smärtan i ländryggen blir liiiiite bättre. Det hjälper faktiskt att röra på sig, även om det senare gör så ont att jag vill lägga mig ner och gråta. Så jag gick i en lugn takt och kollade lite affärer, först hamnade jag på Villervalla i Haga, sen på Babyproffsen och sen på lite andra affärer som jag såklart redan har glömt namnet på :-( 

I den ena affären ville jag köpa en fin tröja men tyvärr fanns den inte i min storlek. En sådan mjuk, härlig och romantisk tröja som skulle passa perfekt nu i sommar. Men, men den kanske kommer i min storlek senare :) Därefter hamnade jag i en butik på Kungsgatan 38-40, på kvittot står det F.T Fashion AB men jag vet att det stod någonting annat på skyltarna…. återkommer om det när jag kommer på namnet eller är i krokarna igen! Hur som helst… där hittade jag de fantastiska byxorna med missonimönster!

  
Så nu ligger jag i sängen fullproppad med alvedon och ler från öra till öra att jag äntligen skaffade mig så sköna och fina brallor. Perfekta för sommarvädret och som passar min stora gravida mage som handen i handsken! Ha en fin kväll bloggissar så läses vi. 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Share

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.