Foto, Glamour, Shopping

Fashion wishlist, week 25 of 2015.

Förra veckan skrev jag om Love Forever och vilka kläder jag önskade mig därifrån, idag är det liiiite mindre jag önskar mig eftersom jag under veckan som gått har unnat mig alldeles för mycket. Av min wishlist för vecka 24 har jag införskaffat den underbara tunikan med leopard mönster (fanns på REA hos KRING lifestyle ) och byxor som liknade dem från Love Forever :-) 

  
Som ni vet älskar jag rosa och denna vecka önskar jag mig denna sätt från Juicy Couture. Hoodien hittar ni bl.a här och byxorna här.

Vad önskar ni er just nu?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Share

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.