Glamour, Livet

Fashion wishlist, week 24 of 2015.

Imorgon börjar vecka 24 och jag ska ringa sjukgymnasten tidigt imorgon bitti för att få hjälp med den hemska ischiasen. Men medan jag ligger i sängen och våndas i smärtor har jag all tid i världen till att webbsurfa och webbfönstershoppa i massor ;-) Idag medan jag käkade frukost hamnade jag hos Love Forever som säljer bohoinspirerade kläder, skor och accessoarer. Jag måste erkänna att även om jag inte är en bohotjej så blev jag helt såld på tre plagg…

  Först ut är den underbara tunikan Champis Tunic Leo som ni hittar här. På andra plats hamnar de rosa brallorna Go Boho Pants Pink som finns här och på tredje plats finns den rosa drömmen som kallas Rockhamptons Dress och kan köpas här. Visst är alla tre plaggen helt amazing!? Jag kanske (kanske!) unnar mig någon av dem så att ischiaslidandet blir lite mindre jobbig ;-)

Ha nu en mysig söndag bloggissar så läses vi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Share

1 reaktion på ”Fashion wishlist, week 24 of 2015.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.