Foto, Livet, Tankar

Bloggkärlek! <3

Inspirerad utav fina Jennifer tänkte jag sprida lite bloggkärlek mellan oss bloggare. Ni känner säkert till Bloggportalen (om inte så är det en tjänst där alla som bloggar kan regga sig och hitta andra bloggar av intresse) och jag tänkte att om ni gör mig till en FAVORIT där så gör jag Er till mina favoriter :-)

För att göra just mig eller rättare skrivet min blogg till favorit ska ni klicka här. När ni gjort detta får ni gärna kommentera här under så att jag inte missar någon av er!

Så låt oss sprida lite bloggkärlek och ha nu en underbar tisdag bloggissar! Kram

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Share

3 reaktioner på ”Bloggkärlek! <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.