Mirakel

Om tiden som är kvar.

  

Nu är det bara 30% kvar av graviditeten! Herrejisses vad tiden har gått fort :o Jag kommer ihåg när det kändes som en evighet till BF och nu plötsligt närmar det sig med stora steg :-) Den här tiden ska jag verkligen ta tillvara på, njuta och lära känna mig bebis i magen, som förresten sparkar mig riktigt hårt i magen nu! 

Igår shoppade jag loss på Tradera… bebisbilder i olika storlekar så när paketen anländer kommer vi ha nog med kläder för de första 3-4 månaderna. Härligt :) 

Nu ska jag sätta mig och förbereda inför sista praktikdagen imorgon och er önskar jag en mysig eftermiddag!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Share

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.