Foto, Hälsa, Livet

Om att ta hand om sig själv. 

Denna helg har jag satsat på mig själv. Jag mådde inte jättebra, kroppen känns tung och det känns som att något är på väg att bryta ut men jag vilade mycket och njöt av livet. Förutom vila, god mat och härligt sällskap av maken har helgen också bestått av lite shopping

  
De här fina skorna satsade jag på :-) Bra, bekväma skor är viktiga för mig då jag går ganska mycket varje dag och mina gamla Nike har nu efter 3 år fått gå i graven. De har tjänat mig superbra och därför valde jag Nike igen. Sen tycker jag att de är grymt snygga ;-)

Nu ska jag återgå till mötet med ledningsgruppen i Lerum (jag får möjlighet att vara med via praktiken).

Ha en fantastisk måndag bloggissar så läses vi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Share

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.