Livet, Tankar

Om ändringar.

God kväll bloggissar. Hoppas er vecka har varit bättre än min hittills :) Problemen med makes jobb fortsätter men vi kämpar på och imorgon får vi förhoppningsvis lite klarhet i allt när vi träffar facket. Annars är det många bollar som hänger i luften och planer som ändras från stund till stund. Om allt går som vi tror kommer det bli mer förändringar utan sommaren än vad vi trodde för knappt två veckor sedan… och nu syftar jag inte på att Miraklet som födas i augusti ;-)

Jag känner också att jag behöver förändra andra saker, bland annat mitt lathet till motion. Ryggen värker mer och mer och det känns tungt att gå därför behöver jag verkligen sätta igång med träning för att orka resten av graviditeten. Dessutom vill jag göra mig av med massa prylar hemma så ett utrensningsprojekt är på gång samtidigt som jag vill köpa in lite finare prylar för att inreda hemmet såsom jag vill ha det. Maken har tack och lov liknande smak så vi slipper argumentera om inredningen ha ha.

Imorgon hoppas jag på bättre väder så att jag kan ta med mig kameran ut och fota lite, men vi får se vad vädergudarna vill… nu ska jag sätta mig med lite kurslitteratur och läsa på om genus och arbetsliv då jag började en ny kurs denna vecka just i ämnet. Ha en fin kväll godingar så läses vi! Kram

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Share

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.