Foto, Glamour, Livet

Inredningssöndag.

God morgon godingar!

Hoppas ni sovit gott och att vädret är bra hos er. Själv är jag segstartad och jag har inte ens dragit upp persienner så vädret har jag ingen susning om ;-) Eftersom inredning har blivit ett litet hobby för mig tänkte jag starta återkommande inlägg om just inredning. Så varje söndag hädanefter kommer jag dela med mig av det som är dröminredning för mig för tillfället, idag delar jag med mig av lite köksdrömmar :-)

Drömköket vecka 16 - 2015.
Drömköket vecka 16 – 2015.

Länkar till grejerna: taklampan kommer från Ikea | köksstolarna  är från HomeNord| matsalsbordet  från Ikea| mattan  är från MIO.

Även om jag gillar vårt kök såsom det är nu finns det drömmar om annat, som tyvärr är inte möjligt just nu. Mattan kan vi till exempel inte ha på grund av att katterna sölar något fruktansvärt och det runda bordet skulle aldrig få plats i vårt lilla kök. Stolarna är en lyx grej (4830 kr/st) som katterna skulle förvandla till klösbrädor snabbare än vad vattnet rinner… ja, ni förstår. Men drömma kan jag så jag googlar och drömmer mig bort till lite finare hem med vissa dyrare saker som kanske blir verklighet när vi blir pensionärer ;-)

Vilken inredning drömmer ni om?

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Share

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.