Foto, Livet, Mirakel

Sleeping beauty.

Så kan jag sammanfatta mitt liv de senaste 4 veckorna. Jag har sovit och sovit och… sovit lite till. Allt på grund av lågt HB och låga järndepåer till följd av graviditeten. Men nu verkar det vända och det känns bra :-) Jag räknar ner till på måndag då jag kan börja träna igen efter nästan två månaders paus. Förutom det läser jag mycket om graviditeten och alla känslorna kring att bli förälder. För det är inte lätt efter alla dessa år att faktiskt vänta barn och sätta sig in i allt när vi var säkra på att aldrig få biologiska barn…

(null)

Med den här bilden vill jag önska er en underbar kväll och sen en lugn natt :-) Kram

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Share

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.