Foto, Glamour, Livet

Om adventskalendern…

…som under lucka 2 gömde en flaska handtvätt (!?). Praktiskt? Ja. Passande för en julkalender? Nej! Inte enligt mig… för i ärlighetens namn, vem i helskotta tänker på handsprit/handtvätt när man öppnar paket? Inte jag iallafall! Handsprit tänker jag på när jag åker kollektivt till och från jobbet och massa människor nyser och hostar runt omkring mig. Så efter en stunds eftertanke ska jag nog sluta klaga på lucka nr 2 i  Ultimate Advent Calendar från The Body Shop och lägga den lilla flaskan i väskan ;-)

Hej rena händer!

Förutom att öppna en ny lucka ikväll har jag roat mig med Alvedon, nässpray och vår nya Xbox One =D Dock spelade jag inte utan glodde på Happily Divorced… åh vad jag älskar amerikanska TV-serier! Har ni inte sett den och gillar, som jag, att se på serien där ni inte behöver använda hjärnan, måste ni se denna!

Ja, angående nya spelkonsolen så behöver jag väl inte berätta att maken är helt till sig? Han fick den igår som en tidigt julklapp för jag kunde inte hålla mig… japp, sån är jag. Så nu kan jag läsa mina böcker ifred medan han är helt sålt på Xboxen och spelen som han fick ;-)

Och nu när kvällen leder mot sitt slut ska jag ta min nässpray som sängkamrat och lägga mig så jag orkar jobba imorgon. Sov så gott bloggissar!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Share

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.