Foto, Livet, Pengar

Om att dagarna flyger förbi.

Det är vad som sker just nu. Mina dagar flyger förbi inresande fart och jag trivs med det som fisken i vattnet. Igår började jag min vid behov anställning på Göteborgs Stads Parkeringsaktiebolag där jag kommer arbeta som handläggare/kundtjänstmedarbetare. Dagen gick åt att lära sig nya program, köra mos av hjärnan på grund av alla systemen och lära känna nya arbetskamrater. Jag var tvungen att faktiskt känna av belastningen så jag gjorde 4 mejlärenden, även om det tog tid så blev jag nöjd över att våga :-)
Idag var jag på ett annat ställe, den här gången via bemanningen, men det är bara ett kortare projekt där jag ska ta fram lite register… men vem vet hur det slutar?! ;-) Iaf så kände jag mig riktigt välkommen och det är ju alltid trevligt.

IMG_0049.JPG

Som bilden ovan föreställer kommer jag husera där ett par dagar i veckan fram till Jul. Uppdraget är ganska brett och tidskrävande men jag älskar utmaningar och känner mig redo för det.

Nu önskar jag er en trevlig kväll och själv sätter jag igång med middagen :)
Kram

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Share

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.