Foto, Livet

Om fredagens arbetsintervju.

Hej!
Hej!

Ni som följer mig vet att jag letar jobb, även om jag har ”vid behov”-anställning på tre (ja, tre…och ja, ni vet inte om allt även om vissa av läsarna tror sig veta allt) olika bemanningsbolag så letar jag efter ett jobb som känns säkert och på lång sikt. Därför blev jag jätteglad att jag fick komma på en arbetsintervju hos P-bolaget Göteborg i fredags och det kändes bra i magen efteråt. Gissa min glädje när intervjuaren ringde mig igår och ville boka en andra intervju!

Vägen hit har dock varit lång…och framförallt kändes det dåligt igår när jag inte kunde någon av tiderna som intervjuaren föreslog. Ni som känner mig vet att jag har hög arbetsmoral och har jag lovat att arbeta så kan jag inte bara avboka i sista minuten, även om det nya jobbet är lockande och jag verkligen vill gå på en andra intervju. Lyckligt nog fick jag en andra chans och idag eftermiddag passade både mig och intervjuaren, så håll tummarna för mig kära läsare! Idag blir kanske dagen då många bitar kommer falla på plats och jag kommer kunna avslöja hemligheten som jag bär på. Till dess önskar jag er en fantastisk tisdag med massa skratt och glädje. Kram

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Share

3 reaktioner på ”Om fredagens arbetsintervju.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.