Foto, Fyrfota vänner, Livet

Om ändringar.

Hej bloggissar!

Hoppas ni hade en härlig helg. Själv vilade jag mycket, umgicks med maken och några bekanta samt gosade med pälsklingarna så mycket att de är lite trötta på mig nu ;-)

Ja, som ni ser har jag ändrat bloggens utseende. Vad tycker ni??

Eftersom det händer så mycket runt mig tänkte jag ändra layouten för bloggen och hittade då denna som jag fastnade för. Enkel, elegant och praktisk. Så som jag gillar det. Jag kommer kanske sakna den rosa färgen lite men ja…jag vänjer mig nog.

Det kom inget inlägg om den drömlika framtiden i fredags och ingen i lördags heller, förklaringen till det stavas: d a t a s t r u l. Jag hoppas kunna återställa mina dokument så jag kan ladda upp inläggen men till dess får jag improvisera lite. Idag till exempel tänkte jag dela med mig av att jag fick jobbet på P-Bolaget! Så tack till alla er som höll tummarna =) November och december verkar bli väldigt intensiva månader så jag får ladda upp med massa frukt och träning så både kroppen och knoppen orkar.

Snor när hon är som bäst.
Snor när hon är som bäst.

Nu ska jag återgå till jobbet och er alla önskar jag en fortsatt fin måndag! Kram

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Share

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.