Foto, Fyrfota vänner, Livet

Have a beautiful Sunday!

IMG_0042.JPG

Hoppas ni inte glömde att ställa om klockan så ni fick ta en lång sovmorgon idag :-) Själv gick jag upp vid 10 och är så utsövd man bara kan bli! Katterna är utsläppta på balkongen, Totte har förflyttat sig från sängen till soffan (som fotot visar) och nu är det dags för frukost…eller ja, först en Totterunda i regnet. Jag längtar verkligen till snön och kylan för det här blaskiga vädret är inte kul. Vintertid, vart är du?

Ha en underbar söndag bloggissar så läses vi senare! Kram

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Share

2 reaktioner på ”Have a beautiful Sunday!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.