Dreams, Livet, Tankar

Den drömlika framtiden – dag 8.

För att arbeta med passion och engagemang behöver du ha ett mål som du kommer försöka komma närmare varenda en dag. Projektet den drömlika framtiden tillkom för att pusha er (och mig själv) framåt och motivera till fortsatta åtgärder som förändrar livet. Målet för projektet är att få oss alla att göra det vi drömmer om, antingen starta eget eller tillgå den där efterlängtade anställningen. Dock är vägen dit lång och innan vi kommer dit har vi flera mindre mål att uppnå.

Vi är inne i oktober, över halva året har gått och det är knappt 3 månader kvar till årets slut. Tänk på vad du kan göra under den tiden för att komma närmare det stora målet. Det är viktigt att ha realistiska mål så ta fram ett papper och penna och skriv ner minst ett mini-mål vars deadline infaller den 31 december. Det spelar ingen roll vart i planeringen du befinner dig just nu, tänk realistiskt och skriv ner ett mini-mål som du måste uppnå senast den 31/12. Det kan vara att registrera företaget, det kan också vara att gå klart en kurs eller att skriva färdigt en businessplan. Oavsett vad just ditt mini-mål blir så är det viktigt att du lägger ner tid och energi på att uppnå det.

Det är 82 dagar fram till nyårsafton. Det ger 82 dagar där du kan arbeta aktivt för att uppnå dina mål och förverkliga dina drömmar. Allt går inte att göra på 82 dagar, men har du kommit en bra bit på väg är chansen stor att du kan välkomna 2015 med ett nytt jobb eller med ett nystartat företag. Sätt dock inte ribban för högt! Själv vet jag att mitt företag kommer startas först om 4-5 år men till dess tänker jag vara så påläst och kunnig att ingenting kommer stoppa mig. Mitt mini-mål till den 31/12 är att bygga upp kroppen och komma in i hälsosam livsstil, ett genomförbart mål som kommer hjälpa mig på traven med allt det andra som planeras =) Visualisera nu när du skålar in det nya året med mini-målet uppnått och le , för allt är möjligt!

laura

Ha en underbar fredag bloggissar och håll tummarna för mig idag runt 15:30…jag ska nämligen på en arbetsintervju =) Kram

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Share

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.