Dreams, Livet, Tankar

Den drömlika framtiden – dag 15.

Som vi alla vet är våra energinivåer olika från dag till dag. Ena dagen har vi power så det räcker till stordåd medan andra dagen är vi så trötta att vi knappt orkar ta oss upp ur sängen. Dagens inlägg kommer handla om de dagarna då vi faktiskt känner oss starka och energirika, därför att det är de dagarna vi får använda till max för att våra drömmar ska bli lättare uppfyllda.

Att göra någonting för framtiden, innan deadline och på dagen då vi känner oss oövervinnliga är att använda sig av sin potential till fullo. De dagarna vi känner oss starka och energifyllda bör vi göra det vi annars kanske lägger åt sidan på grund av tröttheten och/eller olusten. Har du någonting som du inte gärna vill göra de flesta dagar? Utför de uppgifter på de dagar du känner dig stark så sparar du både tid och energi =) Vi bloggare brukar vara fenor på att använda sådana dagar till att skriva de längre, djupare inlägg så att vi kan publicera dem på de dagar vi inte känner att vi hinner skapa något nytt. Vissa tycker att det är fusk, men själv tycker jag att tidsinställda inlägg är fantastiska (även om jag personligen inte använder mig av det jätte ofta).

Ni som vill arbeta som författare/skribenter/krönikörer kan kanske skapa briljanta texter på de energifyllda dagarna som ni sedan kan mejla/skicka till utvalda tidskrifter/förlag eller publicera själva på er blogg? Samma metod kan appliceras på jobbsökande, de dagar ni känner er starka är de dagar ni ska skriva jobbansökningar! Att söka nytt jobb de dagarna då vi är trötta är ingen bra idé då vår icke engagemang avspeglas på ansökan…

Så ta vara på de goda dagarna och gör det som kommer hjälpa dig med din drömlika framtid!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Share

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.