Dreams, Foto, Livet, Pengar, Tankar

Den drömlika framtiden – dag 12.

De så kallade ”to do” listor har nog alla hört talas om vid den här tidpunkten. Vi använder oss av dem i det vardagliga livet, i jobbet, plugget och i allt annat som behöver fixas. Men har du tänkt på att använda dem även när det gäller din personliga utveckling? Nu menar jag inte enbart projektet den drömlika framtiden utan allmänt, allt som gör att du utvecklas som individ.

Det som gör att du utvecklas kan hamna på listan, det kan vara att lära sig ett nytt språk, börja med träning/motion, körkortslektioner, datakurser eller vad det nu än är du vill satsa på. För kom ihåg att allt du satsar på dig själv kommer du få tusenfalt tillbaka! Många säger att de inte hinner med det de vill men det är inte det som är problemet utan problemet ligger hos en själv. Att prioritera sig själv och framförallt älska sig själv är det viktigaste då just DU är den viktigaste personen i ditt liv! Glöm inte det…

Dagens inlägg skulle egentligen handla om någonting annat men då jag har tagit ett viktigt beslut i mitt liv ändrade jag inlägget en aning. Så vad är beslutet? Jo, att jag sa upp mig från mitt jobb. För att göra hela historien kort: sedan januari 2013 har jag varit anställd av Student Consulting, genom de fick jag en tjänst på Consilium (egentligen Coor men det är en lång historia) i mars 2013 och sedan dess har jag varit där (som receptionist) men 1 oktober i år övertog Manpower mig och då jag inte är nöjd med hur vissa saker sköts sa jag upp mig igår. Så den 29/10 gör jag min sista dag på Consilium, jättetråkigt men livet går vidare och våra vägar kommer kanske korsas igen. Ni som följer mig noggrant vet att jag blev anställd av Academic Work i september för en tjänst på Länsstyrelsen… och här är jag kvar =)

dreamsaboutlife_laura_jobb
Svartvitt på kontoret ;-)

Det jag vill få fram egentligen är att när vi stänger en dörr, öppnas det flera fönster! Det gjorde det för mig…redan nästa vecka ska jag på en arbetsintervju på en myndighet och som ni vet väntar jag på svar från P-bolaget. Oavsett vad som händer är jag glad att jag tog beslutet, att jag valde mig själv och min självrespekt framför pengar. Det är ett gott tecken på att jag mognat väldigt mycket på ganska kort tid.

Nu vill jag att du greppar en penna och skriver din ”to do” lista som kommer innehålla allt det du vill göra för att växa som människa! Kram

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Share

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.