Foto, Livet, Resor

Om plötsliga stopp och upptäckter.

IMG_0451.JPG
Hälsningar från Örnsköldsvik!

Där hamnade jag på väg hem från Umeå :-) Jag är inte hemma än, 505 km kvar i skrivande stund, men snart så… I alla fall så blev det en kissepaus i Örnsköldsvik och en i Uppsala men den andra har jag inget bildbevis på då det var kolsvart :-(
Jag visste faktiskt inte att örnstaden hade en sådan skidbacke! Jättekul grej i stort sätt mitt i city så har ni vägarna förbi tycker jag att ni ska ta er en titt. Själv älskar jag alla sorters upptäckter, både de planerade och som i dagens fall oplanerade. Nu ska jag dock glo på E4 framför mig och drömma mig bort till min varma säng… Kram

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Share

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.