Foto, Livet, Pyssel

Om oss som roar sig i köket.

I förrgår var det bullbak, igår enklare matlagning och idag satsade vi på pizzabullar samt pizzrulle =) Ja, det ÄR kul att dona och fixa i köket, laga mat och ha kul. För det har vi, alltså jag och maken. Vi hjälps åt och djävlas lite däremellan, men för det mesta är det massa skoj och kärlek. Därför blir vår mat så jäkla god ;-)

Eftersom jag inte känner för att skriva mer idag så får ni nöja er med foton på båda bullarna, först ut kanelbullar som blev gigantiska och liknade mer brytbröd:

Visst ser de smaskiga ut? =) Jag hann smaka en liiiiiten bit innan allt var borta. Ja, vi har en gottegris boende hemma men jag avslöjar inga namn ;-)

Inget slår hemmagjorda pizzaullar med hemmagjord sås och massa, massa ost! Idag provade vi att göra en pizzarulle också och japp, den blev fantastisk god. Ser ni snigeln bredvid den? Det var inget planerat, den lille växte så under jästiden :-D

Nu återgår jag till mina studier och Er kära bloggissar önskar jag en underbar kväll! Kram

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Share

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.