Foto, Livet

Om ego stunder.

IMG_0428.JPG

De livsviktiga stunder då jag laddar batteriet för att orka. De stunder då jag bara är, fikar och funderar. Idag hade jag en sådan stund på Nya Konditorier i Umeå och jag rekommenderar er varmt att kika in där (på övervåningen) om ni har vägarna förbi stan :-)

Nu ska jag inta soffläge på hotellet och vila skallen som känns som mosad banan efter en heldag på universitetet. Kram

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Share

5 reaktioner på ”Om ego stunder.

  1. Gillar att läsa hos bloggare som tar sig tid att vila, det är en konst att göra ingenting (nästan ingenting – strunta i många måsten och bara vara).

    HA en fin dag!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.