Foto, Studier

Om att känna stolthet.

Jag fixade det! 100% rätt på minitentan i ”Vårdens administration, organisation och politik”-kursen! Yes!

Så nu ska jag påbörja helgen med en stor portion stolthet och en drink :-)

 

För tillfället ser min studiehörna ut så som fotot ovan visar men snart…snart… kommer ni få se förvandlingen av förrådet till mitt eget arbetsrum :) Det blir pyttelitet men absolut tillräckligt för mig och mina behov. För en får göra det bästa av situationen och då vi trivs med boendet i övrigt (eller okej…alkoholisterna, idioterna och rånarna borträknat) så får vi hitta på lösningar till vår liten lägenhet, därför blir förrådet ett perfekt arbetsrum.

Nu önskar jag er en underbar helg bloggissar och jag lovar att besöka er och lämna litet avtryck här och där! Kram

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Share

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.