Foto, Livet, Pengar

Om alla nyanser av grått.

IMG_0523.JPG

Såhär såg jag ut idag. Kontorsklädd i flera gråa nyanser. Det är ju viktigt att hålla viss klass första dagen på nya stället ;-) Sen att jag kände mig liiiite för uppklädd är en annan femma…
Ja, som ni förstår så blev första dagen på nya stället lyckad. Jag är nöjd och förhoppningsvis blir uppdragsgivaren nöjd med mina insatser. Imorgon är jag dock ledig som i min värld betyder studier, tvätt, städ och en kort visit på Trådrullen aka stickcaféet där hundar är välkomna. Jag ser verkligen framemot morgondagen och sen helgen då vi ska få garderober hemtransporterade och kläderna kan hängas upp och sorteras ordentligt. Men till dess blir det massa studier, två heltidsarbetsdagar och lite sömn. På tal om det vill jag önska er godnatt! Kram

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Share

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.