Dreams, Foto, Livet

Om löften.

Torsdag. 14 augusti 2014. Det är nog idag det blir en verklighet, det är nog idag löftet kommer skrivas ner och undertecknas. Det löftet som jag klurat på ett tag och läst, läst och åter igen läst på om. Ett löfte som jag försökte att ge tidigare men tyvärr höll jag inte… jag var inte redo. Men nu! Nu känner jag mig mer än redo!

IMG_0185.JPG

Så vad handlar det om? Jo, det handlar om en livsförändring eller egentligen flera förändringar som redan har satts igång men som tillsammans bildar en större förändring. En förändring som kommer visa mitt sanna jag. Mitt jag som har gömt sig och bara följt med strömmen utan större eftertanke. Men vändpunkten kom för flera år sedan, eller ja tanken på en förändring. När jag nästan dog, när äktenskapliga problem övervanns av kärleken och när livet ställdes på sin spets. Då kom tankarna på att ekorrhjulet är inte för mig. Det är sedan dess som jag har tänkt och läst och provat och försökt skapa mig en bild med livet som jag vill leva. Nu tror jag att den bilden är klar. Det är därför jag känner mig redo för att ange löftet.
Löftet om att framförallt älska mig själv och leva såsom jag känner och vill. Ett liv i harmoni, kärlek och vänskap. Ett liv där jag äger min tid och där min hälsa och gott leverne är viktigast. Ett drömliv helt enkelt.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Share

4 reaktioner på ”Om löften.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.