Dreams, Foto, Glamour, Livet, Resor

Om Gdańsk och våra betraktelser.

Livet i Polen är underbart. Iaf för oss som bor utomlands, inte helt för de som faktiskt bor här. Efter våra 4 dagar här är vi på ett spår att uppfylla en dröm, men om den får jag berätta en annan gång…

IMG_0039.JPG

Vi älskar kvällslivet här, alla restauranger och caféer har öppet ända fram till minst 23 men oftare till 01. Dessutom är det billigt som fasen (för oss turister) och gott. Imorgon är det dags att dra hem och vi längtar redan tillbaka hit…men också hem. För hemma är hemma, med våra djur och vardagslivet.

IMG_0308.JPG

IMG_0309.JPG

Tänk er att få fika på ett sånt sätt varenda en dag! Till priset av … hela 50kr!
Nu ska jag ut på stan med maken och fota det sista vi inte hunnit än. Kram

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Share

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.