Bloggande, Dreams, Foto, Glamour, Shopping

Önskelista vecka 14.

collage_vrum

 

| 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 |

Det är vad jag önskar mig den här veckan. Det är också ungefär hur vart stil hemma börjar ta form. Grått, vitt, silvrigt och stilrent. Lite fuskpäls på det för myskänslan och så är vi hemma ;-)

Jag vet att det har varit tyst här på bloggen men många tankar har snurrat i skallen på mig och jag tog helt enkelt time-out. Plugg, jobb och den förbannade hostan tog all min kraft. Snoris är också sjuk och veterinärbesöket var ingen rolig historia… så förlåt för tystnaden men som ni själva vet kommer livet IRL i första hand, sen kommer bloggen och allt annat. Nu är jag dock tillbaka, eller ja försöker iaf, så håll i hatten för här blir det att åka av!

Ha en underbar kväll bloggissar! <3

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Share

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.