Foto, Fyrfota vänner

Om uppvaknanden! *Onsdagstema

wpid-img_117937853548587.jpeg

Totte och hans gäspning. Så fort han vaknar så gäspar han. Alla gör vi, men han är en fena på att göra det med stil ;-) Fler bilder på Totte hittar ni här och fler foton på uppvaknanden hittar ni hos Onsdagstema.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Share

4 reaktioner på ”Om uppvaknanden! *Onsdagstema

  1. Hahaha, härligt foto! Jag försöker ta ett sånt kort på min gamla burma, för när han gäspar så gäspar han stort, och eftersom han inte har några tänder kvar så ser det lite speciellt ut. Men han gäspar aldrig när jag sitter redo med kameran… Som om han vet…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.