Bloggande, Foto

Om Micaels fotointresse.

Som ni säkert minns har Micael köpt en kamera till mig. En fin Canon 600D som tar fantastiska foton. Tyvärr har jag inte haft tid att ta så många foton som jag velat… dessutom har jag också köpt en till honom, en Canon 70D, som han är förälskad i. Det har gått så långt att vårt hem har förvandlats till en fotostudio. Hela helgen har han fotograferat, allt ifrån frukt och vatten till djuren och mig. Samt cola som får sig en påhälsning av en mentos… (det blev inte så farligt som jag trodde ;-) )

Därför valde jag att bidra med hans foton (jag har varit en trevlig assistent och assisterat med diverse saker, som att släppa saker och hålla djuren på plats) i veckans Fototriss. Jag visar hans foton med hans tillåtelse :-) Håll nu tillgodo, för snart får ni se hoppande clementiner!

Clementiner säger: "hopp"!
Clementiner säger: ”hopp”!
Hoppande clementin ;-)
Hoppande clementin.
Det säger splash!
Det säger splash! Clementinen är död…

Fler foton med temat ”hopp” hittar ni hos Fototriss.

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Share

8 reaktioner på ”Om Micaels fotointresse.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.