Bloggande, Studier, Tankar

Om att välja rätt utbildning.

Idag ploppar de upp överallt, råden vilken utbildning kvinns ska välja för att få jobb senare. Vart det kommer finnas jobb och vart det inte kommer finnas jobb… bristindex hit och brostindex dit. Idag visar den att yrket jag pluggar till inte har särskilt bra prognoser… jahopp. Kultur och offentlig förvaltning är visst inget kvinns ska satsa på. Skit också för jag vill arbeta inom det!
Jag är en människa som tycker att människor ska arbeta med det de trivs med och att det ska vara roligt att gå till jobbet. Ett jobb ska inte bara vara något som genererar pengar. Det ska vara det kvinns vill syssla med och har ett brinnande intresse för! Det är min åsikt och därför tänker jag nå dit.
Hur tänker ni?? Arbetar ni med det ni vill eller arbetar ni med något ni inte trivs med för att ni måste? Vad anser ni om de index som Arbetsförmedlingen kommer ut med varje år?
Ja, min åsikt känner ni till, även om jag också har arbetat med det jag inte velat för att betala räkningar och äta måste man…
Ha en fin kväll bloggissar! Nu ska jag sova, i min egen säng, för helgen i Småland har verkligen tömt mig på krafterna… Kram

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Share

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.