Foto, Fyrfota vänner, Pengar, Studier

Om nya utmaningar.

Godmorgon fina bloggissar! Hoppas Ni har sovit gott och är redo för en ny dag och en helt ny vecka :-) Själv sov jag lite oroligt då det är en viktig dag idag… jag börjar på ett nytt ställe! Som ni vet är jag en konsult som är anställd av Student Consulting  och hyrs ut till ett andra bolag. Idag är dags att börja en ny tjänst, jag har kvar mina ”gamla” som receptionist/kundvärdinna/administratör och som trafikinformatör, men kan lägga till kundtjänstmedarbetare på ett stort bolag som ALLA känner igen ;-) Namnet vill jag inte avslöja än då det är min första dag, men det känns att jag kommer trivas väldigt bra. Så håll tummarna för mig!

Ja, nya utmaningar. Studier är en utmaning också, jag läser ju flera kurser nu, både på Linnéuniversitetet och Göteborgs universitet… många poäng och många inlämningar men ack så roligt! Att bolla jobb, studier och familjeliv är en utmaning i sig ;-) Men det går och så länge det funkar fortsätter jag. Om det däremot börjar krångla eller kroppen säger ifrån, ja då tar jag paus. Den där berömda ”väggen” behöver jag inte möta igen.

Totte önskar Er en dag full av möjligheter!
Totte önskar Er en dag full av möjligheter!

Ha en fantastisk måndag bloggissar och njut av varenda sekund ni får leva! Kram

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Share

1 reaktion på ”Om nya utmaningar.

  1. Ja du har sannerligen fullt upp, kul! Själv försöker jag dra ner, känner att jag vill ha ett större lugn och inte så mycket åtaganden. Men den känslan kom efter Cancern och allt den förde med sig! Men beundrar dig och alla eldar du har järn i! Heja dig! Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.