Foto, Fyrfota vänner, Glamour, Livet, Shopping

Om att unna sig det lilla extra.

Tiden flyger förbi oss och snart är det redan mars månad. Nya dagar och nya veckor, nya utmaningar och nya mål. Själv hinner jag knappt tänka efter vilken dag det är förrän det är dags att lägga sig för natten är kommen….  så idag på jobbet bestämde jag mig för att pausa en stund. Inte dock på jobbet, utan direkt efter. Jag drog med maken till Frölunda Torg där jag lossade på alla spärrar och shoppade.

Shopping på Raglady.
Shopping på Raglady.

När vi kom hem tyckte Totte att shoppingkassen var till honom ;-)

Raglady för Totte? ;-)
Raglady för Totte? ;-)

Men ack så fel han hade! Påsen eller rättare sagt innehållet är helt klart till mig. Det är en fortsättning på den rosa drömmen. Den här gången blev det en Marc by Marc Jacobs Nylon Tote väska. Ryggsäcken har jag redan och idag valde jag mellan denna väska och en större modell som är mer känd som en skötväska… men till mig hade den varit perfekt som en weekendbag ^_^ Men, men det får bli nästa gång ;-)

Laura ? rosa ting.
Laura ? rosa ting.

Imorgon är det jobb igen så då ska jag inviga väskan. Denna vecka jobbar jag på både Bokia.se och Consilium så det blir lite omväxling. Samtidigt har jag några skolarbeten som ska in… och djur vaccinering! En kostsam men nödvändig historia då vi också ska få reda på om Snoris måste genomgå grundlig tandundersökning :-( Jag hoppas innerligt att hennes tandproblem är bara tillfälliga och att de kan åtgärdas fort.

Annars flyter allt på i rasande fart och som skrivet, jag hinner knappt med. Hur har ni det själva bloggissar? Jag ska försöka kika in hos Er ikväll och iaf läsa lite kort vad som händer hos Er =) Ta hand om Er och lev i nuet! Kram

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Share

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.