Foto, Livet, Resor, Studier

Om Småland när den är som bäst.

Strax är jag hemma efter 3 dagar i Småland. Mycket plugg, föreläsningar som förvirrade mer än förklarade och mys med familjen har jag hunnit med. Nu väntar en hel termin med plugg på 150% (jo, jag vet att jag lovade att aldrig mer men… ni känner ju mig!) och jobb… BTW håll tummarna för mig imorgon vid 13 snåret, det kam hjälpa mig mycket karriärsmässigt.
Under mina vistelser i Småland föds mina bästa idéer och den här gången var det inget undantag. Jag kom på bästa födelsedagspresenten till maken :-) Han fick ju redan sin efterlängtade Audi i somras så det var svårt att komma på något men tidningen Kattliv har gett mig en idé så nu letar jag frenetiskt efter ett bästa pris ;-) Förutom detta kom jag på hur exakt jag vill ha det i vårt nya arbetsrum och mer om detta får ni läsa imorgon.

image
Snökaos i...

Den här fina bilden tog jag med mobilen idag. Då jag sitter i bilen får ni nöja er med mobilbilder men imorgon laddar jag upp fina, kvalitativa kamera foton som visar mer :-)

image
...underbara, sagoliga Brantås.

Hur har ni haft det själva under de dagarna? Kram

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Share

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.