Foto

Om överraskningen som heter duga.

Idag blir det lite kort men ändå innehållsrikt. Dagen har gått i smärtans tecken samt studier som ger huvudvärk. Men så gjorde min fantastiska man något överraskande och… jag blev helt till mig.

image
Så liten men så värdefull.

Från och med idag kan ni förvänta er riktigt bra bilder. Iaf kvalitetsmässigt då fotografen har fortfarande inte lärt sig tekniken ;-) Jag fick nämligen den fina kameran som jag tjatat om hur länge som helst. Mitt bland plugg & smärtinfernot blev det lite skoj.
Nu ska jag fortsätta leka med nyförvärvet och Er önskar jag en lugn natt. Kram

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Share

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.