Foto, Shopping

Om lugna helger.

Den här helgen har varit ganska så lugn. Vi har inte gjort något särskilt förutom dagens tripp till IKEA (nope, vi köpte inget där). Igår tvättade jag, plockade lite och försökte plugga. Pluggdelen gick sådär… inget fastnar i skallen :( Med 7 (!) tentor hängande över en är det verkligen dags att någonting stannar i huvudet och omvandlas till bra skriven tenta. Men, men vi får väl se hur allt kommer gå…

Idag har pluggandet fortsatt med samma resultat därför åkte vi till IKEA för lite miljöbyte. Där drack vi lite té och sen begav vi oss till ett köpcentrum där jag fyndade boken Anonyma skoälskares klubb för det finns alltid plats för en till bok i bokhyllan ;-)

Bokfynd!
Bokfynd!

Nu vet ni vad jag kommer roa mig med ikväll ;-) Sov så gott bloggissar så läses vi! Kram

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Share

6 reaktioner på ”Om lugna helger.

  1. Skinksåsen vart riktigt god så det tycker jag du ska göra :)

    Vad kul att du tycker det :)
    Ja, det har inte alltid varit alldeles enkelt att få barn så tidigt, men det har funkat ändå :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.