Tankar

Om bloggutmaningar.

Då sitter jag här och tänker på alla roliga bloggutmaningar som jag hittar hos olika bloggare. Självklart vill jag hoppa på någon men frågan är vilken. Först var tanken att hoppa på någon bokrelaterat utmaning men jag känner inte att jag kommer hinna med detta eftersom tiden räcker inte till att läsa annat än kurslitteratur, sen hittade jag 365 foton utmaningen men ångrade mig då jag inte har införskaffat en bra kamera än, men till slut hittade jag en utmaning som passar. En sådan som jag verkligen tror att jag kommer lyckas med och den hittar ni under fliken 365.

Bloggutmaningen är skaffad av Liie och kom till för att hålla bloggandet i liv, även när bloggtorkan tar in och kvinns vet inte vad kvinns ska skriva om. Då kan kvinns ta till bloggutmaning 365 och helt enkelt (eller ja inte så enkelt för vissa frågor är riktigt kluriga) svara på frågorna :)

Jag hoppar på från och med idag, alltså har jag missat de 2 första frågorna men de dyker väl upp när ni minst anar det ;-) Dagens fråga besvarar jag så fort jag bestämt mig för vilket inlägg borde belysas mer… svårt det där när kvinns skriver så klokt ;-)

Ha nu en fin-fin fredags kväll så läses vi! Kram

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Share

3 reaktioner på ”Om bloggutmaningar.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.