Livet, Studier, Tankar

Om att vara bakfull på en redovisning.

Godmorgon och välkomna hit till bloggen som handlar om mig, mitt liv och alla misstag jag gör ;-) !

Idag är en sådan dag som jag helst vill sova bort. Idag är en dag då jag verkligen känner mig som en student. Jag är bakfull (för första gången på redovisningsdagen sedan jag började studera). Och jag har en redovisning om mindre än en timme. Snacka om att verkligen känna sig omogen….

Men vi tar det från början: igår drack jag. Trots att det var måndag och trots att jag visste att jag skulle ha en redovisning i Ungdomar och sociala medier-kursen. Varför? Ja, det är en bra fråga. Självklart ska jag skylla på något och vad är då bättre än min egna mammas födelsedag? ;-) Jo, hon fyllde faktiskt år igår… inte jämt men ändå. Förutom det så smakade drinkarna alldeles för bra för att avstå och idag får jag känna på avsmaken mot mig själv. Bläh! Det är faktiskt första gången jag går till en redovisning bakfull, fyfasen vad jag skäms! Fast å andra sidan så lever kvinns bara en gång och då ska kvinns hellre ångra det kvinns gjorde än det kvinns inte gjorde…

Allvarligt talat så ska jag redovisa mitt examensarbete om knappt en timme och det känns sådär på grund av bakfyllan men håll tummarna ändå så kanske, kanske fixar jag detta och lovar då samtidigt att aldrig mer dricka dagen innan ett redovisningstillfälle.

Nu önskar jag Er en fantastisk tisdag med bara möjligheter och glädje. Lev livet mina kära läsare, för kvinns vet aldrig vad som händer imorgon….  Kram

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Share

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.