Tankar

Om positiva och negativa saker från 2013. *004/365

Dagens utmaning lyder: Hiss & Diss – 2013.

Det är också en svår uppgift att ranka vad som vad riktig hiss och vad som var riktiga diss under det förgångna året. Det är mycket som har hänt, det mesta positiva så året har varit bra :-) Negativa saker har också hänt, men de tänker jag inte hänga upp mig på så jag delar med mig mest utav det positiva. Håll i Er och läs:

Negativa saker (hoppa gärna över om ni hellre vill läsa om det positiva):

Avskum. – Mina tankar om våldtäktsmän, alltså avskum.
Ny dag, nya möjligheter. Eller? – Audi borta. Svarta dagar. Livet sög just då…
Skärpning Partille kommun! – Om hur illa det kan gå när kommunens politiker bara tänker på att fylla sina fickor med pengar.
Bakslag. – Om magproblem som tyvärr inte ger med sig.

Dags för positiva saker:

Vad gör man med en kvarts miljon? – Lyxbilen inköpt, maken glad och ja det var början på vår semester =)
Semester 2013. – Vår fantastiska semester i Polen  ?
Positiv torsdag. – Uppstartsfasen för en träningsperiod, planka på 96 sekunder är inte illa för en nybörjare!
Om att bli bortskämd. – När maken bjuder på hemlagat mat och massa kärlek.
Oförglömligt. – När vi ändå är inne på kärlek så måste jag visa våra bröllopsfoton igen. Ja, vår kärlek blir starkare för varje dag och ja, vi kommer alltid leva tillsammans ?
Galna resor. – Om när Totte åkte på semester och vi hamnade i Norge under ett par minuter ;-)

Det är mina hiss och diss från 2013, vilka är dina?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Share

4 reaktioner på ”Om positiva och negativa saker från 2013. *004/365

 1. Hur go är inte du.. Tack för slanten!
  Festligt detta, medans andra har sagt till mig att ta betalt för mina mönster så har jag velat att de skall vara gratis istället. Så var det mannen här hemma som sa att jag då skulle kompromissa med att lägga ut gratis men lägga till om att kunna ta en frivillig slant istället. Så jag kompromissade :)

  Härligt att läsa om er kärlek, visst är det så att kärleken växer med åren och blir bara starkare. I vardagen kanske man inte märker hur bra det verkligen är, men tar man bara sig tid och tänka till så ser man de små ”gärningarna” man gör för varandra som betyder mer än bara kärlek.

  Massa kramar till dig!

  1. Det var så lite så, tyckte att Din idé var riktigt bra faktiskt! =)
   Ja, man måste ta sig tid att faktiskt se de där små sakerna som gör kärleken värd att slåss om… Kram!

 2. Efter jag summerat det gångna året, så minns jag mera bra saker än dåliga saker. När jag tänkte efter så höjde jag upp betyget från en åtta till en nia av tio möjliga.

  Ha en fin lördagkväll!

  Ps Mitt extrajobb är att jag säljer utbildningar åt företag. Bland annat HLR, första hjälpen och barnolycksfall.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.