Dreams, Resor

Om resor och drömmar och drömresor helt enkelt.

Idag drömmer jag. Stort och varmt då jag fryser något så kopiöst! Sitter på jobbet och funderar på om det är dags för den obligatoriska sjukperioden under vinterhalvåret (ja, det är trots allt vinter…). Det är tråkigt, det är jobbigt och det känns fördjävligt.

Men tack vore Internet är jag utomlands, ligger på en sandstrand i Mexiko och sipprar på en drink…. nu har jag förflyttat mig till baren och tar mig ett glas champagne samt lite frukt…. och solar och dansar och bara njuter.

Visst blir ni också sugna på semester?
Bild lånad från: Mexico Meetings Network.

Och nu vaknade jag sittandes på jobbet med frusna tår. Men, men drömma får man göra och jag drömmer stort :-) Drömresmålet just nu är som skrivet, Mexiko! Helst vill jag till Playa del Carmen och den lyxiga hotellkedjan RIU, för ska jag iväg och flyga i mer än 10 timmar vill jag ha lyx. Om så bara för en gång i livet. Semestern i Mexiko kostar, närmare bestämt runt 23 tusen per person, men

j a g  v i l l  d i t!

Och jag SKA dit, när allt fallit på plats =) Kanske inte nästa år, men om två år känns det helt genomförbart (om ingenting hemskt dyker upp).

Ja, drömma kan jag och Ni också så berätta gärna vad Ni drömmer om just nu? Ha en fortsatt fin måndag bloggissar och dröm stort! Kram

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Share

2 reaktioner på ”Om resor och drömmar och drömresor helt enkelt.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.